لاله زار| سایت لاله زار | ارژنگ

ساخت وبلاگ
 

کلید واژه ها:سایت لاله زار, ارژنگ سایت لاله زار,سئوکار سایت لاله زار, نبض سایت لاله زار,سرو سایت لاله زار,عملکرد ارژنگ سایت لاله زار,سئو کلاه سیاه سایت لاله زار,سئوساز سایت لاله زار,خدمات وب سایت لاله زار,کلید واژه سایت لاله زار

سایت لاله زار یکی از صفحات سایت جام ارژنگ است که معرف نمونه سایت های مشتریان ما در خیابان لاله زار تهران است جام ارژنگ با داشتن بیش از 600 مشتری در عرصه طراحی سایت ، سئو ، تبلیغات اینترنتی و هدایای تبلیغاتی نامی شناخته شده و قابل اعتماد است و تمامی مشتریان ما در صفحه اول گوگل با نام دلخواه و مرتبط با حرفه خود هستند در این صفحه موارد مختلف مرتبط با سایت لاله زار را توضیح خواهیم داد.

کلید واژه ها:سایت لاله زار, ارژنگ سایت لاله زار,سئوکار سایت لاله زار, نبض سایت لاله زار,سرو سایت لاله زار,عملکرد ارژنگ سایت لاله زار,سئو کلاه سیاه سایت لاله زار,سئوساز سایت لاله زار,خدمات وب سایت لاله زار,کلید واژه سایت لاله زار

خیابان لاله زار

این خیابان یکی از قدیمی ترین خیابانهای تهران است که بسیار معروف است و امروزه بیشتر منحصر به صنف برق و الکتریک گردیده است ناصرالدین شاه در سفری که به فرانسه داشته و بازدیدی که از خیابان شانزه لیزه بعمل آورد تصمیم گرفت که خیابان لاله زار را مشابه خیابان شانزه لیزه فرانسه نماید لذا این خیابان محل ایجاد هتل ها از جمله گراند هتل معروف و تئاترها و سینماهای فراوان گردید و مرکز پخش انواع کاست های موسیقی خاننئگان گردید و یکی از شلوغترین و پر رفت و آمدترین خیابانهای تهران گردید و اکثر سفارتخانه ها و مهمانان خارجی مراسم و قرارهای خود را در گراند هتل و یا سایر مراکز تفریحی خیابان لاله زار برگزار میکردند.

ارژنگ سایت لاله زار

ارژنگ بعنوان یک واحد تبلیغاتی که اشتغال بکار طراحی سایت و سئو دارد بیشترین مشتری را درخیابان لاله زار دارد داشتن بیش از یکصد طراحی سایت در خیابان لاله زار و ایجاد صفحه ای با عنوان سایت لاله زار از ما نامی قابل اعتماد و پر کاربر ساخته است تمام مشتریان ما در خیابان لاله زار با عناوین دلخواه و مرتبط با شغل خود در صفحه اول گوگل هستند که بعنوان نمونه تعدادی از آنان را در زیر معرفی مینماییم:

سایت ساتم الکتریک 

این فروشگاه یکی از مشتریان سایت لاله زار ماست که تولید کننده کابل سربدار و کابل زره دار بوده و با این عناوین در صفحه اول گوگل قرار دارذ.

کابلشو

کابلشو نیز یکی از مشتریان سایت لاله زار ماست که در گوگل با عنوان کابلشو در صفحه اول گوگل قرار دارد .

برق شمال

برق شمال یکی از مشتریان سایت لاله زار است که با عناوین فراوانی در صفحه اول قرار دارد.

نبض لاله زار

سایت نبض لاله زار متعلق به کانون آگهی تبلیغاتی نبض لاله زار است که در زمینه چاپ کتاب تبلیغاتی فعالیت دارد و یکی از معروفترین سایت های خیابان لاله زار است که در نمایشگاههای گوناگون شرکت داشته و تبلیغ مشتریان خود را بعهده دارد.

کلمات کلیدی این صفحه عبارتست از:سایت لاله زار, ارژنگ سایت لاله زار,سئوکار سایت لاله زار, نبض سایت لاله زار,سرو سایت لاله زار,عملکرد ارژنگ سایت لاله زار,سئو کلاه سیاه سایت لاله زار,سئوساز سایت لاله زار,خدمات وب سایت لاله زار,کلید واژه سایت لاله زار

لاله زار کجاست؟مفهوم ادبی لاله زار چیست؟معروفیت درختان سرو لاله زار تا چه حدی بوده است؟لاله زار چه نقشی در شعر و ادب ایران ایفا میکند؟پیدایش لاله زار تهران از چه زمان بوده است این مقاله شناختی از کلمه لاله زار به خوانندگان ارائه میدهد.

لاله زار

لاله زار به مکانی گفته میشود که محل رویئدن گل لاله است گردآوری لاله در باغی یا بوستانی که به آن محل لاله زار گویند این مکان میتواند حتی گلخانه ای باشد که بصورت انبوه پر است از گل لاله و اصطلاحا به آن لاله زار گویند گل لاله از کلمه لعل به معنای قرمز گرفته شده است  گل لاله عمری طولانی و دائمی ندارد و حدکاثر عمر آن یک ماه است.

بهترین زمان کاشت گل لاله در فصل زمستان است  گل لاله به نور بسیار زیادی احتیاج دارد لاله به نور بسیار زیادی احتیاج ندارد بنابر این اینکه در اشعار آمده که لاله زار یا بوستانهای لاله زار عمرکوتاهی دارند به همین سبب است

لاله زار در شغر شاعران ایرانی

ای خرم از فروغ رخت لاله زار عمر  =====  باز آ که ریخت بی گل رویت بهار عمر======حافظ

به لاله زار و گلستان نمیرود دل من====که یاد دوست گلستان و لاله زار من است=سعدی

ز آب روان و سبزه و  صحرا و لاله زار====با من مگو که چشم در احباب خوشترست====سعدی

ترا بر یاسمین رست از بنفشه برگ مورد====عاشقان را زعفران رست از سمن بر لاله زار=سنایی

در اذبیات ایران لاله زار مکانی بر گردهمایی و وعده دیدار و ملاقات عشاق بوده و لاله زار یا باغی که سرشار از گلهای زیبا و ریاحین بود را نیز لاله زار میگفتند.

خیابان لاله زار

خیابان از اول میدان امام خمینی یا همان توپخانه سابق شروع میشود و بطرف خیابان جمهوری رفته و دو کوچه معروف کوچه برلن و کوچه مهران در آن واقع شده است.

خیابان در قدیم مرکز موسیقی و تئاتر و سینمای ایران بوده و سراسر این خیابان مرکز تجمع و برپایی فروشنده انواع کاست و ترانه خوانندگان مختلف بوده و بسیار شلوغ و پر رفت و آمد بوده است.

خیابان لاله زار امروزه بورس لوازم الکتریکی مانند سیم و کابل و لوازم روشنایی و کلید و پریز است البته اصناف دیگر در آن فعالیت دارند ولی عمده فعالیت خیابان لاله زار متعلق به صنف برق است.

سایت اصولا به دیدگاه گفته میشود مکانی برای دیدن چیزی یا مشاهده که این سایت میتواند نمایشگاه یا موزه یا هرجایی که برای دیدن و نظاره کردن در نظر گرفته میشود (sight)

اما site به معنای بودگاه ،زمین و قواره و قطعه و پایگاه میباشد و کلمه web site به معنای پایگاه اینترنتی است یک سایت میتواند شامل تمام مطال و تصاویر و فیلم و ویدئوی مورد علاقه صاحب سایت باشد سایت لاله زار جام ارژنگ شامل سایت هایی است که در خیابان لاله زار طراحی شده است سایت ها بطور اولیه شامل چهار صفحه هستند که صفحه اصلی یا خانه مشتمل بر خوش آمدگویی به بازدیدکنندگان و خلاصه ای از شغل و حرفه و پیشه صاحب سایت میباشد صفحه در باره ما رزومه دارنده سایت را در برمیگیرد که شامل سابقه کار و تجربه و امکانات صاحب آن است صفحه فعالیت ها یا محصولات و خدمات در بر دارنده تصاویر کلی از فعالیت صاحب سایت است و صفحه تماس با ما شامل آدرس و شماره تلفن و فکس و ایمیل است که تعداد صفحات سایت میتواند بی نهایت افزاریش یابد.

لاله‌زار قسمتی از شهر تهران قدیم بود که از اندک تفرجگاههای محبوب تهران شمرده می شد. تهرانی که با توجه به دور بودن تفرجگاه ییلاقیش در شمیران ــ که امکان رفتن به آن برای همه میسور نبود ــ لنگه کفشی در بیابان بود.

تا قبل از فتحعلی شاه باغی به نام لاله‌زار در تهران نبود. خرده شهر تهران با حصار شاه طهماسبیش و محدوده اندکش نمی‌توانست از باغ‌ها و زمینهای مشجر زیادی برخوردار باشد. فتحعلی شاه که سلطنت طولانیش برخلاف شاه قبلی و با اینکه بیشتر زمان سلطنتش به جنگ گذشت از اوقات فراغت بیشتری برخوردار بود، توانست به پایتخت، هر چند اندک سر و صورتی دهد و به زیبایی آن بیشتر بپردازد. نمونه آن باغ لاله‌زار بود. باغ در خارج از حصار شهر و در بخش شمالی آن قرار داشت. شاه که از ارگ سلطنتی به قصد تفرج بیرون می آمد به این باغ می آمد و سپس از کنار آن گذشته به ییلاق شمالی شهر می رفت.

محمدشاه هم به صورت کامل از این باغ استفاده می‌کرد ولی وی نیز چندان توسعه و شکوهی به آن نداد. چهارمین شاه قاجار که هم زمان فراوان و هم ذوق هنری داشت این باغ را به اوج زیبایی رساند. وی با ملاحظه حقارت دارالخلافه اش به فکر توسعه آن افتاد. با تخریب حصار قدیمی صفوی و توسعه شهر به دو برابر آن، بسیاری از ساختمانها و اماکن بیرون دروازه سابق را به درون شهر وارد کرد. از جمله این مکانها باغ لاله زار بود. این محل بعدها به محله دولت معروف شد که بیشتر فرنگیان و سفارتخانه‌های خارجی در آن ساکن شدند. وی علاوه بر این کار دست به توسعه و ایجاد ساختمانهای جدید هم در داخل شهر و هم در این باغ زد. از جمله این ابنیه جدید شهری، میدان توپخانه جدید بود که در شمال ارگ سلطنتی بنا شد. بنای این میدان موجب توسعه‌ای وسیع در بخش شهرسازی شمال تهران و ورود خیابانهای جدید به این قسمت شهر شد. چون ابنیه این بخش از شهر، کاملاً جدید بود مهندسین می‌توانستند برخلاف اسلوب قدیمی جنوب تهران به شکل آبرومندی دست به مهندسی شهری بزنند. از جمله جایهایی که بعدها به محلی آبرومند برای تهران تبدیل شد همین باغ لاله زار بود.

البته محدوده این باغ وسیع شامل خیابانهای فردوسی فعلی در غرب، و از سمت شرق خیابان سعدی و از شمال تا خیابان جمهوری که وسعت زیادی به حساب می آمد گسترش داشت. این مکان مشجر و خوش آب و هوا برای تهرانی که درتابستان به فساد هوا و تعفن شهره بود نعمتی بود که مردم علاوه بر اینکه می‌توانستند از هوای دلپذیرش استفاده کنند از مناظر دلفریبش هم با ورود به آن، که شاه اجازه داده بود استفاده نمایند. شاه که خود اهل گردش و حال و البته چشم چرانی بود در بسیاری مواقع در این جمع عمومی مردم هم حاضر می شد و البته با نگاه تیزبینش تمام جزئیات و حرکات و سکنات مردم عوام را به قلم روانش به تصویر می کشید.

البته شاه علاوه بر اینکه ابنیه ای در داخل باغ احداث کرد به مانند شهرهای اروپایی که در سفرهای فرنگش دیده بود، دستور داد باغ وحشی هم در آن بنا کنند و از حیواناتی که در دسترس بودند از قبیل؛ خرس و پلنگ و شیر و تعدادی از پرندگان جالب را نگهداری نمایند و این باغ وحش هم از بودجه کشوری پولی داشت و مواجبی که هر ساله به اجزای آن و کارگرانش از هر قبیل پرداخت می‌شد.

و دیگر آنکه این باغ هم مانند دیگر باغهای تهران با مرغوب شدن زمینهای داخل حصار ناصری نابود شد. میدان توپخانه که به مرکزیت تهران تبدیل شده بود از چهار طرف در حال گسترش بود؛ از شرق خیابان چراغ برق از غرب خیابان مریضخانه، از جنوب ناصریه و الماسیه ولی از شمال که امکان ترقیش بیشتر بود به باغ لاله‌زار منتهی می‌شد. درختان آن باغ مانعی در جهت توسعه شهری بودند. به قول امروزیها بساز بفروشها دست به کار شدند و این باغ را تخریب کردند و البته شاه صاحبقران در جهت پر کردن خزانه از جیب می خورد و چه خوب می‌خورد!

آنچه که امروزه از نوشته‌های محققان بر می آید، دو خیابان لاله زار جنوبی فعلی یعنی در واقع لاله‌زاری که در جنوب خیابان جمهوری است و خیابان باغ وحش یا سعدی کنونی در دو طرف این باغ احداث شد. همین امر سبب شد تعداد بسیاری این درختان قطع شده و از بزرگی باغ کم شود. به علت بی توجهی شاهان پس از ناصرالدین شاه کم کم این باغ به قطعات کوچکتری تقسیم شد و در ابتدا بر خیابان لاله زار به مغازه و ساختمان و سپس عمق باغ به عمارتهای مسکونی و شخصی تبدیل شد. دیگر نه از باغ نشانی ماند و نه از لاله و گلزار آن. با باز شدن دهنه لاله زار به داخل میدان توپخانه از گوشه شمال شرقی، رونق این خیابان دیگر تضمین شده بود. قطعات زمین به قیمتهای گزافی فروخته می شد و روز به روز به تجاری شدن این خیابان می افزود. مهندس طراح این خیابان عبدالرزاق بغایری بود که از اولین مهندسین و نقشه برداران زبردست ایرانی به شمار می رفت.

با استقرار اکثر کاسبان فرنگی ساکن تهران در این خیابان که به دادوستد کالاهای روز فرنگ می‌پرداختند رونق این خیابان بیش از بیش بیشتر شد. باز شدن برخی سفارتخانه های خارجی هم بر رونق آن افزود. در واقع می توان گفت که قشر متوسط و فرنگی مآب تهران خیابان لاله زار را تنها مکانی یافتند که می توانستند به آخرین اخبار از مد روز اروپا و وسایل تازه اختراع شده و یا تولید شده آن پی ببرند. انواع خیاط خانه‌ها به سبک فرنگ، عکاسهای حرفه ای که آتلیه ای هم در بالاخانه مغازه‌ها برای خود تأسیس کرده بودند، مغازه‌های فروش آلات موزیکان مانند گرام و صفحه، مغازه‌های فروش البسه و قماش خارجی و غیره به وفور در این خیابان دیده می شد. جوانانی که به فکلی معروف بودند هم برای چشم چرانی و گاه قرار و مدار با خواتین که البته همه محجبه بودند به این خیابان سر می‌زدند. در واقع این خیابان در بعدازظهرها و خصوصاً ایام تعطیل به پاتوقی برای این جوانان که چندان هم پایبند اصولی نبودند تبدیل می شد. قشر مذهبی برای احتراز از بدنامی سعی می کردند یا هیچ‌گاه پای به این خیابان نگذارند یا اینکه اگر کاری داشتند سریع انجام داده و از آن بگریزند.
بهترین راه برای رسیدن به لاله زار استفاده از مترو است. می‌توانید در ایستگاه سعدی در خط یک از قطار پیاده شوید و با پنج دقیقه پیاده‌روی به سمت غرب در خیابان جمهوری به خیابان لاله زار برسید. همچنین در تقاطع خطوط یک و دو مترو، یعنی ایستگاه امام خمینی، می‌توانید از قطار پیاده شده و از خروجی شمالی ایستگاه خارج شوید تا به ابتدای خیابان لاله زار برسید. اگر قصد استفاده از اتوبوس را دارید هم می‌توانید در این لیست هم می‌توانید با انتخاب ایستگاه سعدی و یا امام خمینی، از اتوبوس‌‌هایی که در این مسیر تردد می‌کنند باخبر شوید و از آنها استفاده کنید. همچنین از بسیاری از پایانه‌ها و نقاط شهر مانند میدان آزادی به میدان توپخانه تاکسی خطی تردد می‌کند (مانند پایانه تاکسی آزادی) که می‌توانید از آنها استفاده کنید.
این خیابان در دوره‌ای یکی از مهمترین مراکز تئاتر و سینمای کشور با ۱۶ سالن سینما و ۶ سالن تئاتر بود و سینماهایی چون سارا، رکس، خورشید، فردوسی، البرز، ایران، مایاک، مرجان، متروپل، کریستال، تابان، فاروس، رودکی، شهرزاد و متروپل در این منطقه فعال بودند.

سینماهای این خیابان اما کم کم از رونق افتادند و در نهایت طی سال‌های اخیر کاملا تعطیل و تبدیل به انبار شده‌اند و البته جای آنها تعداد قابل توجهی سینمای مجهز در نقاط مختلف پایتخت ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده‌اند.

این روزها که وارد لاله زار می شویم تنها مغازه و فروشگاه های الکتریکی می بینیم و جوانانی که هیچ خاطره ای از این خیابان و سینماهای آن ندارند «لاله زار» را بورس الکتریکی های تهران می دانند. این روزها دیگر کسی به لاله زار نمی رود که فیلم ببیند بلکه همه می‌آیند تا لوازم الکتریکی مورد نیاز خود را خریداری کنند.
پس از اینکه راسته لاله‌زار دیگر پاتوق سینماروها نبود، صاحبان این سینماها که اکثرا از بخش خصوصی بودند درخواست تغییر کاربری سینمای خود را دادند و تعدادی از آنها برگه انحلال سینما را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفته اند اما با توجه به اینکه تغییر کاربری نیازمند پرداخت عوارض سنگینی به شهرداری است، ساختمان سینما مخروبه باقی مانده و گاه به صورت انبار از آن استفاده می شود، البته در این میان، سرمایه گذارانی هستند که سینماهای متروکه را خریداری کرده‌اند تا بتوانند پاساژ بسازند.

در سالهای اخیر گاهی متولیان دولتی سینما در تلاش بودند تا بتوانند طرحی ارائه دهند که لاله زار به عنوان یک گذار فرهنگی و هنری در تهران احیا شود، اما هیچ کدام از این برنامه ها به اجرا درنیامده که البته فضای حاکم بر خیابان لاله زار و تبدیل آن به یک خیابان کاملا تجاری سبب شده تا برنامه هایی که برای احیای لاله زار به عنوان پاتوقی فرهنگی و به ویژه سینمایی از سوی دولت ارائه شود به نتیجه نرسد.

سایت لاله زار, ارژنگ سایت لاله زار,سئوکار سایت لاله زار, نبض سایت لاله زار,سرو سایت لاله زار,عملکرد ارژنگ سایت لاله زار,سئو کلاه سیاه سایت لاله زار,سئوساز سایت لاله زار,خدمات وب سایت لاله زار,کلید واژه سایت لاله زار


برچسب‌ها: سایت لاله زار , ارژنگ , لاله زار , ارژنگ سایت

سئو|سئوکار|سئوساز|جام ارژنگ...
ما را در سایت سئو|سئوکار|سئوساز|جام ارژنگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 9seogodfathera بازدید : 168 تاريخ : سه شنبه 24 بهمن 1396 ساعت: 22:58